Lök i strumpan under natten

När det kommer till hälsa så är det många som kan gå hur långt som helst för att må så bra som möjligt. Det finns även den grupp som alltid vill testa det senaste, och då handlar det nu om att testa att sova med en lök i strumpan.

2204601-foot-massage (1)Vi har tidigare skrivit om olika myter, och visst finns det otroligt många av dem. Spännande och roliga. Nu senast har löken i strumpan blivit en mycket het potatis skriver vetallt.se. Vad det handlar om är att man ska stoppa en skiva lök i strumpan och sedan gå och lägga sig för att då under kvällen låta lökens fantastiska egenskaper få marineras in i foten. Just att man ska använda sig av lök är inget nytt påfund utan något som man inom östasiatisk medicin använt sig otroligt mycket av och som man kan spåra fler hundra år tillbaka i tiden. Man hävdar att undersidan av våra fötter kan kopplas samman med våra inre orkan och hjälpa till med rening. Detta betyder att om man tar hand om sina fötter så tar man även hand om hela sin kropp, och när det finns över 7000 nervtrådar i fötterna som singlar ut i resten av kroppen kanske vi alla bör klämma lite extra på våra fötter.

Gör så här

Varför man ska lägga löken under foten när man sover är för att löken enkelt ska hållas på sin plats samt att den ska få absorberas in under natten. Så, skär två skivor lök och placera skivorna under fotsulan och sedan på med en strumpa. Löken ska alltid ligga mot foten för att den ska koppla ihop de olika organen. Av detta kommer du, om detta stämmer, få en renare kropp då bakterier dödas, ditt blod kommer att renas för att fosforsyran absorberas och inte minst kommer dina fötter att lukta bättre.

Många bra knep med andra ord.